Om oss

framtidens (redovisnings)byrå redan idag – i alla fall för byggbranschen…

Byggraketen är resultatet av över 15 års väldigt framgångsrikt arbete med företagsbyggande och utvecklingsarbete av små och medelstora företag inom byggbranschen. Byggraketens grundare Joakim Tuutti har sedan år 2005 långsiktigt och framgångsrikt utvecklat ett antal företag inom byggbranschen för att nå ägarnas uppsatta mål för respektive företag.

De kunskaper, metoder, processer och rutiner som utvecklats och finslipats under alla dessa år har nu samlats i Byggraketen och denna unika metod som framgångsrikt utvecklat bolag från olika delar av byggbranschen, skall nu skalas upp och användas för att få ännu fler företag att växa och nå framgång!

Syftet med Byggraketen är att bidra till att utveckla små och medelstora företag inom byggbranschen i hela Sverige, så att dom kan växa, bli professionellare, stabilare och lönsammare och parallellt arbetar vi för att uppnå även ägarnas mål med sitt liv i stort, där det egna företaget så klart är en stor del.

Vi samarbetar endast med ägare och företag som är seriöst drivna och där ägarna vill växa och utveckla företaget genom att bygga en stark grund för företaget, vilket är nödvändigt för att nå långsiktigt hållbar framgång.

Målet med Byggraketen är att vi skall vara den självklara samarbetspartnern för ägarna till små och medelstora företag inom byggbranschen i Sverige som vill få sitt företag att växa och nå framgång. Många ägare har motivationen och viljan att det egna företaget skall växa, men man saknar tiden, kunskapen, strukturerna, processerna, erfarenheten eller medarbetarna för att klara att genomföra tillväxtresan själva, här är Byggraketen den optimala partnern! Du fokuserar på det du är bra på, dvs företagets kärnverksamhet och vi gör resten och tillsammans får vi ditt företag att nå oanade höjder av framgång!

Vi är aktiva genomförare, inte passiva rådgivare, så kontakta oss idag för att veta mer om möjligheterna att inleda ett för båda parter framgångsrikt samarbete!

Signatur Joakim Tuutti

Joakim Tuutti

Grundare och VD för Byggraketen

Auktorisationer, certifikat och försäkringar

Företaget har en företagsförsäkring med konsultansvarsdel hos försäkringsbolaget IF. Tack vare försäkringen har vi ett försäkringsskydd mot fel som våra medarbetare gör upp till ett totalt värde av 10 miljoner kronor, något som gör det tryggt att vara kund hos Byggraketen.

medarbetare och nätverk

Hos Byggraketen strävar vi alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet för att kunna utveckla våra kundföretag på bästa sätt och för att lyckas måste vi ha medarbetare och personer i vårt breda nätverk med hög kompetens och högt engagemang för våra kunders företag.

Som kund blir man en del av Byggraketens nätverk och får tillgång till våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och finansiärer. Det innebär att man som kund kommer att vara fortsatt fristående, men ändå en del av en lönsam gemenskap!

Nedan är några av våra medarbetare, underkonsulter och samarbetspartners:

Joakim Tuutti

Grundare och VD

Joakim har en magisterexamen i Affärsutveckling och entreprenörskap från Stockholms universitet från år 2005 och har arbetat med verksamhetsutveckling av företag inom byggbranschen sedan dess.

Joakim är auktoriserad redovisningskonsult av SRF Konsulterna – branschorganisationen för verksamma konsulter inom redovisning, lön och rådgivning. www.srfkonsult.se

Rikard Tengvall

Grafisk formgivare

Rikard har arbetat i snart 25 år med marknadsföring och grafisk formgivning, i både tryckta och digitala medier. Rikards primära fokusområde har varit byggbranschen och han är därför van vid alla de frågeställningar som Byggraketens kunder kan tänkas ha.

Förutom kommunikatör och grafisk formgivare är Rikard även kulturvetare från Stockholms Universitet.

Kim Wild

Johannes Taharally

IT konsult

Vi söker alltid Nya medarbetare!

Är du intresserad?