Arbeta hos eller med oss

Kvalitet och kompetens

Byggraketen vill alltid erbjuda tjänster av högsta kvalitet och för att kunna göra det är det viktigt att våra konsulter är av högsta kvalitet också. För att få rätt konsulter till vårt företag så försöker vi skapa en kultur som bygger på engagemang för våra kunders företag  och där vi alltid vill och skall leverera tjänster av hög kvalitet med hög servicenivå, utifrån viljan att göra skillnad för våra kunders företag och bidra till utveckling, både för våra kunders företag men även för Byggraketens egen verksamhet. 

Vi erbjuder våra konsulter bland annat följande:

  • Marknadsmässig lön
  • Individuella bonusprogram
  • Flexibla villkor kring distansarbete
  • Friskvård

Just nu söker vi följande:

Ansvarig Redovisningsekonom för redovisningsavdelningen med erfarenhet från byggbranschen

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Krav: Redovisningsekonom – 2-4 års erfarenhet

Om jobbet

Byggraketen Redovisning AB erbjuder sina kunder ett helhetskoncept av redovisningstjänster och tillsammans med vårt systerbolag Byggraketen Rådgivning AB, med fokus på affärs- och verksamhetsutveckling, så är vi specialisterna på utveckling och ekonomistyrning av små och medelstora företag inom byggbranschen i Sverige.

Vi är specialister på byggbranschen och har endast små och medelstora företag inom byggbranschen som kunder. Vi har väldigt höga kvalitetskrav och ambitioner, alltid ett högt engagemang för våra kunders verksamheter och vi skall vara den självklara samarbetspartnern för alla små och medelstora företag i byggbranschen i Sverige som vill växa och utvecklas!

Om du känner att nedan passar in på dig, så tveka inte att skicka in Din ansökan redan idag för möjligheten att vara med om en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss!

  • Har minst 3 års erfarenhet av redovisningsarbete i byggbranschen,
  • Är ansvarstagande och självgående i hela processen från löpande redovisning till upprättande av årsredovisningar,
  • Vill vara en del av ett företag som levererar tjänster av högsta kvalitet till uppskattande kunder,
  • Är flexibel, positiv och vill vara med och göra skillnad för våra kunder i deras utvecklingsresa samt bli en uppskattad medarbetare och viktig kugge i vårt eget företagsbyggande,
  • Vill ha marknadsmässig lön och goda villkor, ett fritt arbete under eget ansvar där den egna arbetsinsatsen belönas extra vid ett väl genomfört arbete,
  • Ser ny teknik och digitalisering som ett sätt att skapa kundnytta och därmed slippa onödiga rutinarbetsuppgifter och istället lägga tiden på att skapa värde för tacksamma kunder!

Vi är väldigt flexibla och kan tänka oss anställning på deltid eller heltid eller på konsultbasis.

Om anställningen

Lön: 
Fast och rörlig lön

Kontakt:
Joakim Tuutti
VD
info@byggraketen.se
010- 205 10 70

Skicka in din ansökan idag!

Skicka in sin ansökan via kontaktformuläret nedan eller mejla den till info@byggraketen.se

Spontanansökan

Vi söker alltid duktiga och kompetenta medarbetare, skicka gärna in din spontanansökan via kontaktformuläret nedan eller mejla den till info@byggraketen.se

Skicka in din din ansökan här eller via info@byggraketen.se